Kako smo se razvijali

Prva faza 1994-2003.

Preduzeće „ROLOFLEX“ osnovano je 02.08.1994. Cilj osnivanja bio je bavljenje proizvodnjom ambalaže za manje pak centre i pržionice kafe, što je u tom periodu bilo izuzetno atraktivno. Prilagođavanje zahteva tržišta je dovelo do potrebe za nabavku linije za ekstrudiranje Pe filma tako da smo 2003. godine krenuli sa novim programom. To se pokazalo kao dobar potez. Uz to smo, naravno, ostali prisutni i u oblasti štampe i konfekcioniranja.

Druga faza 2003-2009.

Proizvodnja i prodaja polietilenske folije, termoskupljajuće monofolije, kesa, vreća kao i tabaka koji se plasiraju u firme iz oblasti prehrambene industrije, zanatske radnje, poljoprivredna gazdinstva, kako na teritoriji naše zemlje, tako i na teritoriji Crne Gore, Hrvatske, BiH, Makedonije, Ruske Federacije, postala je glavna delatnost našeg preduzeća. Pre svega, insistira se na ključnim elementima kao što su kvalitet, cena, usluga. Razvoj firme usmerava se na proširenje proizvodnih kapaciteta, nabavku mašina, otvaranje novih radnih mesta. Sada imamo čak pet linija visokog kapaciteta i odličnog kvaliteta. Ukoliko signali sa tržišta budu povoljni, u planu je i nabavka petoslojnog koekstrudera za proizvodnju visokobarijernih višeslojnih filmova. Pored toga, posedujemo i četiri mašine za flexo štampu. Takođe smo svoju proizvodnju upotpunili sa devet mašina za konfekcioniranje svih vrsta kesa, vreća, tabaka. Jedna od prednosti našeg preduzeća je proizvodnja biorazgradivih kesa, kao i mogućnost recikliranja svih vrsta polietilena.

Prednost u odnosu na konkurenciju je zaokruženost procesa proizvodnje, samim tim i uštedama na vremenu, putnim troškovima što se bitno odražava na cenu proizvoda. Takođe, dugogodišnje radno iskustvo radnika i menadžerskog tima se pozitivno odražava na kvalitet proizvoda, koji je možda najvažnija prednost koja bi se mogla istaći. Na njoj se gradi poverenje kupaca koji, šireći svoje zadovoljstvo, šire i dobru reklamu proizvodu.

2009. godina

Dobijanje servitikata za primenu biorazgradive tehnologije u procesu proizvodnje

ROLOFLEX je dobilo sertifikat za proizvodnju biorazgradivih kesa i postalo dobavljač projekta „Za bolje navike“. Biorazgradive kese ne remete zivotnu sredinu i nisu opasne za ljudsko zdravlje, mogu se koristiti u kontaktu s namirnicama. Vreme koje je potrebno za razgradnju ovih kesa je 4 godine, dok je za plastične potrebno 400 godina. Tanje su od plastičnih i mogu biti providne i u boji, raznih dimenzija, sa i bez štampe.

Sertifikat

Kontakt informacije

Roloflex doo
Rudničke vojske 10
32300 Gornji Milanovac
Srbija

Predstavništvo Beograd-Voždovac
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

CompanyWall Business